Адриан Николов - Кратка автобиография

Адриан Николов - Директор Снимка
Адриан Николов
директор

Адриан Николов завършва висшето си образование ОКС „бакалавър“ в АМТИИ, гр. Пловдив в класа по пиано на проф. Снежана Симеонова със специалност „Педагогика на обучението по музика“. В музикалната академия той изучава усилено теория на преподаването и образованието, усъвършенства индивидуалната работа с ученици по пиано под ръководството на доказани професионалисти в областта.

Работил е в ОДЗ №64 „Първи юни“, гр. София където успешно обучава деца в предучилищна възраст по музика, като след това изпълнява и длъжността на пом.-директор в същото учебно заведение в продължение на осем години.

След като завършва ОКС „магистър“ в СУ „Св. Климент Охридски“ със специалност „Образователен мениджмънт“, Адриан Николов става част от екипа на д-р Ваня Кастрева в РУО – София-град, заемайки длъжността „старши експерт по изкуства“.

С работата си в ЧСУ „Цар Симеон Велики“, гр. София като заместник-директор учебна дейност с преподавателска заетост, придобива ценен опит в менажирането на човешки ресурси, индивидуалната и групова работа с ученици от 1 до 12 клас.

Участва активно в комисии към МОН, организатор и жури на редица музикални феситвали и конкурси.

От февруари 2023 г. поема ръководството в 6 ОУ „Граф Н. П. Игнатиев“ като един от най-младите директори в София-град.