СТОЛ И БЮФЕТ
СЕДМИЧНО ОБЕДНО МЕНЮ
от 3 ноември 2025 до 7 ноември 2025Понеделник
Почивен ден
Вторник
Пилешка супа със застройка и п.фиде - 136 ккал *ГУТЕН, ЦЕЛИНА, МЛЯКО, ЯЙЦА
Яхния от леща - 175 ккал *ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА
Плод - 89 ккал
Хляб Пълнозърнест УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Сряда
Таратор - 101 ккал *МЛЯКО
Пиле с ориз - 235 ккал *МАСЛО
Кекс - 175 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН
Хляб Добруджа УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Четвъртък
Супа топчета - 129 ккал *ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА, МЛЯКО, ЯЙЦА
Картофи със сирене - 197 ккал *МАСЛО, СИРЕНЕ
Плод - 101 ккал
Хляб Добруджа УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Петък
Кремсупа от картофи - 200 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН
Свинско с прясно зеле - 190 ккал
Плод - 101 ккал
Хляб Пълнозърнест УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Менюто е съобразено с изискванията на РЗИ наредба №37/2009г.Грамаж: Супа 150гр, Основно ястие 150гр, Десерт 140гр.-200гр.
Хранителните алергени в менюто са отбелязани с *Пшеница, Ръж, Яйца, Риба, Мляко и млечни продукти, Целина, Ядки
Главен готвач: Сузана ГеоргиеваУправител: Станко Анастасов
Файлове
pdf
pdf
mp4
pdf
pdf
docx
pdf
pdf