СТОЛ И БЮФЕТ
СЕДМИЧНО МЕНЮ - ЗАКУСКА
от 28 април 2025 до 2 май 2025Понеделник
Питка със сирене - 100гр. *Собствена рецепта
Вторник
Плод - 150гр. *Рецепта 357
Сряда
Сандвич с шунка - 95гр. *Рецепта 57
Четвъртък
Кифла с мармалад - 100гр. *Рецепта 23
Петък
Сандвич с крема сирене - 95гр. *Рецепта 47
СЕДМИЧНО ОБЕДНО МЕНЮ
от 5 май 2025 до 9 май 2025Понеделник
Пилешка супа със застройка и п.фиде - 136 ккал *ГЛУТЕН, МЛЯКО, ЯЙЦА, ЦЕЛИНА
Яхния от леща - 175 ккал *ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА
Плод - 89 ккал
Хляб Добруджа УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Вторник
Таратор - 101 ккал *МЛЯКО
Кюфтета по чирпански - 238 ккал *ЦЕЛИНА, МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН
Медена пита - 150 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН
Хляб Пълнозърнест УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Сряда
Кремсупа от картофи - 200 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН
Свинско с прясно зеле - 190 ккал
Плод - 101 ккал
Хляб Добруджа УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Четвъртък
Супа от риба със застройка - 113 ккал *РИБА, МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА
Картофи със сирене - 197 ккал *МАСЛО, СИРЕНЕ
Плод - 101 ккал
Хляб Добруджа УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Петък
Таратор - 101 ккал *МЛЯКО
Пиле с ориз - 235 ккал *МАСЛО
Кекс - 175 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН
Хляб Пълнозърнест УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Менюто е съобразено с изискванията на РЗИ наредба №37/2009г.Грамаж: Супа 150гр, Основно ястие 150гр, Десерт 150-200гр.
Хранителните алергени в менюто са отбелязани с *Пшеница, Ръж, Яйца, Риба, Мляко и млечни продукти, Целина, Ядки
Главен готвач: Сузана ГеоргиеваУправител: Станко Анастасов