СТОЛ И БЮФЕТ
СЕДМИЧНО ОБЕДНО МЕНЮ
от 15 септември 2025 до 19 септември 2025Понеделник
Почивен ден
Вторник
Кремсупа от картофи - 210 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, БРАШНО, МАСЛО
Спагети Болонезе - 236 ккал *ГЛУТЕН, КАШКАВАЛ
Плод - 89 ккал
Хляб Пълнозърнест - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Сряда
Таратор - 101 ккал *МЛЯКО, ОРЕХИ
Мусака - 212 ккал *ГЛУТЕН, ЯЙЦА, МЛЯКО
Плод - 89 ккал
Хляб Пълнозърнест - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Четвъртък
Супа топчета - 129 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, БРАШНО, МАСЛО
Картофи със сирене на фурна - 229 ккал *МАСЛО, СИРЕНЕ
Плод - 89 ккал
Хляб Пълнозърнест - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Петък
Таратор - 101 ккал *МЛЯКО, ОРЕХИ
Пиле с ориз - 212 ккал *ГЛУТЕН
Медена пита - 89 ккал
Хляб Добруджа УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Менюто е съобразено с изискванията на РЗИ наредба №37/2009г.Грамаж: Супа 150гр, Основно ястие 150гр, Десерт 150гр.
Хранителните алергени в менюто са отбелязани с *Пшеница, Ръж, Яйца, Риба, Мляко и млечни продукти, Целина, Ядки
Главен готвач: Сузана ГеоргиеваУправител: Станко Анастасов
Файлове
pdf
pdf
mp4
pdf
pdf
docx
pdf
pdf