СТОЛ И БЮФЕТ
СЕДМИЧНО ОБЕДНО МЕНЮ
от 10 ноември 2025 до 14 ноември 2025Понеделник
Супа от свинско месо с п.фиде - 155 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН
Картофени кюфтета със зелева салата *ЯЙЦА, ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА
Плод - 100 ккал
Хляб Добруджа УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Вторник
Кремсупа от моркови - 202 ккал *БРАШНО, МАСЛО, МЛЯКО, ЯЙЦА
Яхния от боб с кюфтенце - 175 ккал *ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА
Компот от пресни плодове - 101 ккал
Хляб Пълнозърнест - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Сряда
Гъбена супа - 103 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, БРАШНО, МАСЛО
Пиле с картофи /морков сур./ - 198 ккал
Плод - 101 ккал
Хляб Добруджа УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Четвъртък
Супа от риба със застройка - 85 ккал *БРАШНО, МАСЛО, РИБА, МЛЯКО, ЯЙЦА
Спагети Болонезе /п/ - 236 ккал *ГЛУТЕН, КАШКАВАЛ, ЯЙЦА
Плод - 89 ккал
Хляб Пълнозърнест - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Петък
Таратор - 101 ккал *МЛЯКО, ОРЕХИ
Свински винен кебап в/у ориз - 212 ккал *ГЛУТЕН, ЯЙЦА, МЛЯКО
Мляко с грис - 140 ккал *МЛЯКО, ПШЕНИЦА
Хляб Добруджа УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Менюто е съобразено с изискванията на РЗИ наредба № Н-3/2025г.Грамаж: Супа 150гр, Основно ястие 150гр, Десерт 150гр
Хранителните алергени в менюто са отбелязани с *Пшеница, Ръж, Яйца, Риба, Мляко и млечни продукти, Целина, Ядки
Главен готвач: Сузана ГеоргиеваУправител: Станко Анастасов
Файлове
pdf
pdf
mp4
pdf
pdf
docx
pdf
pdf