СТОЛ И БЮФЕТ

СЕДМИЧНО ОБЕДНО МЕНЮ
от 19 май 2025 до 23 май 2025
Понеделник
Почивен ден
Вторник
Супа топчета - 129 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА
Яхния от леща - 175 ккал *ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА
Плод - 89 ккал
Хляб Добруджа УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Сряда
Таратор - 101 ккал *МЛЯКО
Кюфтета по чирпански - 238 ккал *ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА, ЯЙЦА, МЛЯКО
Млечна баница - 236 ккал *ГЛУТЕН, МЛЯКО, ЯЙЦА, МАСЛО
Хляб Пълнозърнест УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Четвъртък
Супа от риба със застройка - 112 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, РИБА, ГЛУТЕН
Картофи на фурна със сирене - 197 ккал *МАСЛО, СИРЕНЕ
Мляко с грис - 150 ккал *МЛЯКО, ПШЕНИЦА
Хляб Добруджа УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Петък
Таратор - 101 ккал *МЛЯКО
Кебапчета на скара с гарнитура зелева салата- 176 ккал
Компот - 90 ккал
Хляб Пълнозърнест УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Менюто е съобразено с изискванията на РЗИ наредба №37/2009г.Грамаж: Супа 150гр, Основно ястие 150гр, Десерт 150-200гр.
Хранителните алергени в менюто са отбелязани с *Пшеница, Ръж, Яйца, Риба, Мляко и млечни продукти, Целина, Ядки
Главен готвач: Сузана ГеоргиеваУправител: Станко Анастасов