СТОЛ И БЮФЕТ
СЕДМИЧНО ОБЕДНО МЕНЮ
от 18 ноември 2024 до 22 ноември 2024Понеделник
Кремсупа от спанак - 198ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН
Кюфтета бял сос - 208ккал *ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА, ЯЙЦА, МЛЯКО
Плод - 89ккал
Хляб Добруджа УС - 109ккал *ПШЕНИЦА
Вторник
Таратор - 101ккал *МЛЯКО
Пиле с картофи - 246ккал *МЛЯКО, ГЛУТЕН
Медена пита - 150ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН
Хляб Добруджа УС - 109ккал *ПШЕНИЦА
Сряда
Супа от леща - 122ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА
Кебапчета на скара със задушени картофи и бийби моркови *МАСЛО
Плод - 101ккал
Хляб Добруджа УС - 109ккал *ПШЕНИЦА
Четвъртък
Рибена супа със застройка - 113ккал *РИБА, МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА
Огретен със сирене - 197ккал *МАСЛО, СИРЕНЕ
Плод - 101ккал
Хляб Пълнозърнест УС - 109ккал *ПШЕНИЦА
Петък
Таратор - 101ккал *МЛЯКО
Свински винен кебап в/у ориз - 176ккал *МАСЛО, ГЛУТЕН
Млечна баница - 265ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН, МАСЛО
Хляб Пълнозърнест УС - 109ккал *ПШЕНИЦА
Менюто е съобразено с изискванията на РЗИ наредба №37/2009г.Грамаж: Супа 150гр, Основно ястие 150гр, Десерт 150гр
Хранителните алергени в менюто са отбелязани с *Пшеница, Ръж, Яйца, Риба, Мляко и млечни продукти, Целина, Ядки
Главен готвач: Сузана ГеоргиеваУправител: Станко Анастасов