СТОЛ И БЮФЕТ

СЕДМИЧНО ОБЕДНО МЕНЮ
от 21 октомври 2024 до 25 октомври 2024
Понеделник
Пилешка супа с п.фиде - 96 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА
Яхния от боб - 175 ккал *ЦЕЛИНА, ГЛУТЕН
Плод - 100ккал
Хляб Добруджа УС - 109ккал *ПШЕНИЦА
Вторник
Таратор - 101ккал *ОРЕХИ, МЛЯКО
Пиле с картофи - 246 ккал *МАСЛО
Крем малеби - 150 ккал *МЛЯКО, ГЛУТЕН
Хляб Пълнозърнест - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Сряда
Крем супа от моркови - 235 ккал *ГЛУТЕН, ЯЙЦА, МЛЯКО, МАСЛО
Кюфтета бял сос - 208 ккал *МЛЯКО, ЯЙЦА, ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА
Плод - 101 ккал
Хляб Добруджа УС- 109 ккал *ПШЕНИЦА
Четвъртък
Супа варено - 88 ккал / Супа топчета - 129 ккал *РИБА, МЛЯКО, ЯЙЦА, БРАШНО, МАСЛО
Ризото със зеленчуци и кашкавал *КАШКАВАЛ, МАСЛО
Плод - 89ккал
Хляб Пълнозърнест - 109ккал *ПШЕНИЦА
Петък
Таратор - 101 ккал *МЛЯКО, ОРЕХИ
Кебапчета на скара с картофи соте *ЦЕЛИНА
Кекс - 175 ккал *МЛЯКО, ГЛУТЕН, ЯЙЦА
Хляб Добруджа УС - 109 ккал *ПШЕНИЦА
Менюто е съобразено с изискванията на РЗИ наредба №37/2009г.Грамаж: Супа 150гр, Основно ястие 150гр, Десерт 150гр
Хранителните алергени в менюто са отбелязани с *Пшеница, Ръж, Яйца, Риба, Мляко и млечни продукти, Целина, Ядки
Главен готвач: Сузана ГеоргиеваУправител: Станко Анастасов